noter

 

 

logo


SKOLEMUSIKALER:


julemusikal trafikkskiltparommen

Skolemusikalene ”Nisse på ville veier” og “Trafikkskilt på rømmen” er laget av de samme opphavskvinnene som til musikkteaterforestillingen “Trafikkskilt i faresonen”.

Forfatter: Lena Steimler

Sangtekster: Unni Greve Rose

Musikk: Nora Buraas

Se også www.skolemusikaler.no

Se også: www.nissepåvilleveier.no

 

NISSE PÅ VILLE VEIER:

Julemusikalen er basert på boken med samme navn. Nisse er sønn av Julenissen og en dag like før jul faller han og slår seg i hodet. Han mister hukommelsen og husker ikke hvem han er eller hva han er. I hans jakt på seg selv møter han en rekke eventyrfigurer.

Til slutt møter han katten Mirre og eieren Ina. Hos Ina får Nisse være, helt til julenissen kommer med gaver på julaften og finner igjen sin bortkomne sønn.

TRAFIKKSKILT PÅ RØMMEN:

Skolemusikalen "Trafikkskilt på rømmen" er en spennende historie, samtidig som den handler om trafikkregler og om hvordan man ferdes i trafikken.

Trafikkskiltene Obsy Opplysning, Fabian Fare og Franki Forbudt arbeider med trafikkundervisning på trafikkontoret til Trafikksjen. En dag får kontoret besøk av tre nye, ufyselige og jålete skilt fra Fremtidsfabrikken. Det er skiltene Jålianna, Skimmer og Glinse.

Franki, Obsy og Fabian tror at Trafikksjefen vil bytte dem ut mot de nye, ufyselige skiltene og drar heller på rømmen enn å risikere å havne på lageret eller skraphaugen. Klarer det det?


Elever ved Evje skole i Bærum våren 2009.
Foto: Unni Greve Rose

 

Skolemusikalene er tilrettelagt for 3.-6.klasstrinn på barneskolen. Antall roller kan variere mellom 15 og 30, slik at alle elevene i en klasse kan få en egen rolle.

Sang og musikk er en stor del av forestillingene. CD med akkompagnement og melodilinje for alle sangene gjør at musikalarbeidet kan ledes av en ikke musikkutdannet lærer.

Manushefter og CD bestilles fra:

Lyche Musikkforlag AS

c/o Norsk Musikforlag AS

Boks 1499 Vika

0116 Oslo

tlf. 23002034

fax 23002011

Email ordre@lychemusikk.no